Proslave

Tamo gde je svaki događaj, aktivnost, ugodnost i obrok pažljivo osmišljen za svakog gosta pojedinačno. Najbolje osolje za najbolju uslugu.
Stojimo Vam na raspolaganju za događaje svih vrsta.

Seminari, Konferencije

Ukoliko tražite idealnu lokaciju za poslovne sastanke, seminare, radionice, konferencije ili koktele hotel Aleksandar Rafailovići nudi odličan radni ambijent, prostrane i udobne sobe, bogatu ponudu na bazi švedskog stola i a la carte, kafe pauze na sunčanoj terasi, a posle napornog radnog dana možete provesti fantastično veče uz organizovan program: živu muziku, tamburaše – sve po želji klijenta.

Vjenčanja

Vaše vjenčanje, u vansezonskim mjesecima možete organizovati i na samoj plaži, što će ovaj svečani događaj svakako učiniti posebnim.
Za mladence nudimo noćenje gratis, a za ostale goste sa vjenčanja 15% popusta za noćenje u hotelu.

Proslave

Za sve one koji žele da na poseban način započnu zajednički život, proslave rođendan, krštenje, godišnjicu, hotel-restoran Aleksandar na samoj obali mora predstavlja savršeno rješenje. U bilo koje doba dana uživajući u spektakularnom pogledu na more uz šum talasa, na samoj pjeni od mora doživjećete nezaboravne romantične trenutke.

Kapacitet

Restoran i vinski bar hotela Aleksandar Rafailovići kategorisan je sa pet zvjezdica, kapaciteta 220 mjesta (za koktel opcije, sa visećim stolovima do 250 mjesta). Može se urediti po želji klijenta, i prilagoditi specifičnostima proslave bilo koje vrste. Bogata i raznovrsna ponuda jela i pića i poseban pogled na more i ostrvo Sveti Nikola, pružiće vam potpuno uživanje. Za potrebe konferencija dio restorana se pretvara u konferencijsku salu kapaciteta do 70 mjesta, a na raspolaganju Vam je i sva neophodna oprema: ozvučenje, govornica, platno, projektor...

Napomena:

 • MICE ponuda zavisi od slobodnih kapaciteta
 • Za grupe dajemo 21. (dvadeset prvo) mjesto gratis
 • Za realizaciju MICE usluga potrebno minimum 20 osoba
 • Adresa:
  Bečićka plaža 31, Rafailovići, Budva
  Crna Gora
 • Telefon:
 • E-mail:

  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

WEB SYSTEM BY EMARKET1NG.NET