Restoran &
Vinski Bar

Restoran i vinski bar ALEKSANDAR nalazi se u srcu Rafailovića, na šetalištu Bečićka plaža, na samoj obali mora. Jedan je od najljepših i najluksuznijih restorana na crnogrskom primorju i u okruženju. Kategorisan je sa pet zvjezdica, kapaciteta 220 mjesta.

Urađen po svim standardima HACCP sistema bezbjednosti hrane i ISO 9001 sistema menadžmenta kvaliteta. Jedinstvenom lokacijom, arhitektonskom linijom i ambijentom kao i gastronomskom ponudom, Restaurant & Wine Bar “ALEKSANDAR” postao je novi simbol Rafailovića.

U večernjim satima uživajući na gornjoj terasi restorana modernog ambijenta, sa pogledom na more i mirisom lavande pružaju se nezaboravni romantični trenuci. Boravak u unutrašnjem dijelu restorana pruža utisak boravka u najotmenijem dvorcu uz večernje zvuke klavira. Na terasi pored mora, doživjećete potpuno uživanje uz šum valova i pjenu od mora, kako to samo zna da priušti malo primorsko mjesto.

Sa posebnim pogledom na more i ostrvo Sveti Nikola Restoran i vinski bar Aleksandar - unikatna magija na pjeni od mora, kroz arhitekturu, dizajn, bogatu i raznovrsnu ponudu jela i pića, odiše morem i Mediteranom.

Restoran i vinski bar ALEKSANDAR nudi carstvo ukusa različitih kontinenata, egzotičnih mirisa i začina, njegujući mediteransku i internacionalnu kuhinju u kojoj se nacionalni specijaliteti Crne Gore kombinuju sa modernim primjesama i novim ukusima svjetskog kulinarstva. Usluga i jelovnik našeg restorana ispunjavaju najveće standarde i očekivanja.

Vinogradi i Vinarija Aleksandar

U našem vinskom baru mogu se degustirati naše vino i rakija.
Vinogradi i vinarija Aleksandar nalaze se u zetskoj ravnici, u Laništu i prostiru se na 12.000m2 zemljišta. U vinogradu je zasadjeno 7000 čokota sorti Kratošija, Cabernet Sauvignon, Game, Probus, Burgdunan, Frankovka, Marselan i Chardonnay.
Trudili smo se da očuvamo tradicionalni način proizvodnje, naslijedjen od svojih predaka, unaprijedimo ga i postignemo izvanredne rezultate.
  • Adresa:
    Bečićka plaža 31, Rafailovići, Budva
    Crna Gora
  • Telefon:
  • E-mail:

    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

WEB SYSTEM BY EMARKET1NG.NET