Restoran &
Vinski Bar

Restoran i vinski bar ALEKSANDAR nalazi se u srcu Rafailovića, na šetalištu Bečićka plaža, na samoj obali mora. Jedan je od najljepših i najluksuznijih restorana na crnogrskom primorju i u okruženju. Kategorisan je sa pet zvjezdica, kapaciteta 220 mjesta.

Urađen po svim standardima HACCP sistema bezbjednosti hrane i ISO 9001 sistema menadžmenta kvaliteta. Jedinstvenom lokacijom, arhitektonskom linijom i ambijentom kao i gastronomskom ponudom, Restaurant & Wine Bar “ALEKSANDAR” postao je novi simbol Rafailovića.

U večernjim satima uživajući na gornjoj terasi restorana modernog ambijenta, sa pogledom na more i mirisom lavande pružaju se nezaboravni romantični trenuci. Boravak u unutrašnjem dijelu restorana pruža utisak boravka u najotmenijem dvorcu uz večernje zvuke klavira. Na terasi pored mora, doživjećete potpuno uživanje uz šum valova i pjenu od mora, kako to samo zna da priušti malo primorsko mjesto.

Sa posebnim pogledom na more i ostrvo Sveti Nikola Restoran i vinski bar Aleksandar - unikatna magija na pjeni od mora, kroz arhitekturu, dizajn, bogatu i raznovrsnu ponudu jela i pića, odiše morem i Mediteranom.

Restoran i vinski bar ALEKSANDAR nudi carstvo ukusa različitih kontinenata, egzotičnih mirisa i začina, njegujući mediteransku i internacionalnu kuhinju u kojoj se nacionalni specijaliteti Crne Gore kombinuju sa modernim primjesama i novim ukusima svjetskog kulinarstva. Usluga i jelovnik našeg restorana ispunjavaju najveće standarde i očekivanja.

Vinogradi i Vinarija Aleksandar

U našem vinskom baru mogu se degustirati naše vino i rakija.
Vinogradi i vinarija Aleksandar nalaze se u zetskoj ravnici, u Laništu i prostiru se na 12.000m2 zemljišta. U vinogradu je zasadjeno 7000 čokota sorti Kratošija, Cabernet Sauvignon, Game, Probus, Burgdunan, Frankovka, Marselan i Chardonnay.
Trudili smo se da očuvamo tradicionalni način proizvodnje, naslijedjen od svojih predaka, unaprijedimo ga i postignemo izvanredne rezultate.
 • Adresa:
  Bečićka plaža 31, Rafailovići, Budva
  Crna Gora
 • Telefon:
 • E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

WEB SYSTEM BY EMARKET1NG.NET